Чорний біль нашої землі

Чорний біль нашої землі

В пам’яті українського народу це день чорнобильського лиха, болю, суму, перестороги і забути це чи викреслити із нашої пам’яті –неможливо.

Педагоги міського центру-комплексу позашкільної роботи присвятили різноманітні заходи з метою розширити знання дітей про Чорнобильську трагедію, не забувати історію рідного краю, людей, які віддали своє життя в ім’я майбутнього життя людства, пам’ятати імена пожежників, показати, що чужої біди немає.

Гуртківці взяли активну участь в уроці мужності «І біль, і пам’ять, і тривога…», виставці малюнків «Чорнобиль очима дітей», конкурсі віршів «Пам’ять про Чорнобиль»

Свій земний уклін, вдячність усім, хто ризикуючи своїм здоров’ям і життям, брав участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, відроджував і продовжує відроджувати до нового життя обпалену радіацією землю, відали і вихованці МЦКПР 26 квітня покладанням квітів біля пам’ятного знаку, вшанувавши всіх героїв хвилиною мовчання.

Чорнобиль. Чорний біль нашої землі. І скільки б не минуло років, все одно це слово полум’янітиме чорним вогнищем скорботи. Чорнобильська аварія стала для нас уроком, за який заплачено дорогою ціною.

Педагог організатор КЗ «МЦКПР» Ірина Груздєва.

/Files/images/chornobil/Чернобыль 1.jpg/Files/images/chornobil/Чернобыль 2.jpg/Files/images/chornobil/Чернобыль 4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 464

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.