Міжнародний день миру в Україні

/Files/images/20170914_123631.jpg /Files/images/20170914_124515.jpg

21 вересня 2017 року у гуртках комунального закладу «Міський центр-комплекс позашкільної роботи» відбулися виховні заходи, присвячені Міжнародному дню миру в Україні. Виховання у малечі та учнівської молоді поваги до кожної особистості, розуміння рівності людей – є міцним фундаментом та запорукою побудови мирного, стабільного, гуманного суспільства.

У хореографічному гуртку «Калинонька» (керівники: Гайденко Ю.О., Одношевська Л.В.) вихованці підготували флешмоб зі створенням фігури «Голуб миру».

У гуртках «Паперова фантазія» (керівник Перепьолкіна Т.А.), «Рукоділля» (керівник Лазданова І.Ю.) діти залюбки виготовляли сувеніри та подарунки для самих молодших вихованців. Отже діти вже розуміють, що подарунки приємно не лише отримувати, але й радувати ними оточуючих.

Народний вокально-фольклорний ансамбль «Веселі нотки» (керівник Карпова Г.О.-Заслужений працівник культури України) виконували пісні про Україну, мир. Пісня завжди об’єднувала людей, а у виконанні вихованців ансамблю, слова про мир та дружбу проникають у саме серце та змушують замислитись.

Всі проведені заходи надають можливість дітям зрозуміти важливість миру, принципів гуманності , свободи, добра.

Кiлькiсть переглядiв: 236

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.